آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
قالب مربع 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید به گونهایکه سلفون از اطراف لبههای قالب بلندتر باشد.
آنگاه کره بادام زمینی، کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود.
سپس دوسوم از این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
در این میان، شکلات تلخ و کره (55 گرم) را در کاسه دیگری بریزید و به روش بنماری آب کنید.
حالا باقیمانده مایه کره بادام زمینی را به شکلات آبکرده بیفزائید و مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود.
اکنون مایه شکلاتی را روی مایه کره بادام زمینی، در قالب بریزید و آن را دستکم 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک فاج را از قالب جدا کنید و به مربعهای دو و نیم سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.