آَشپزباشی - مریم امیری
روغن و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه هل، زنجفیل و وانیلین را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.
سپس مخلوط پودر بادام و آرد را به مایة فراهم کرده بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را اندکی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 7 میلی متر باز کنید.
اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از هم، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
آنگاه رویشان بادام بگذارید و شیرینیها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.