Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 17:43

شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  35 عدد

روغن جامد قنادی   130 گرم

پودر شکر  100 گرم

پودر هل  یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل  یک‌چهارم  قاشق چایخوری

وانیلین یک‌چهارم  قاشق چایخوری

پودر بادام  60 گرم

آرد 220 گرم

بادام درسته برای روی شیرینی  به میزان لازم

آَشپزباشی - مریم امیری

روغن و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه هل، زنجفیل و وانیلین را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.

سپس مخلوط پودر بادام و آرد را به مایة فراهم کرده بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را اندکی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 7 میلی متر باز کنید.

اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از هم، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

آن‌گاه رویشان بادام بگذارید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریشیرینی شب عیدشیرینی های نوروزیشیرین بادامیشیرینی بادامی خوشمزهمواد لازم برای تهیه شیرینی نوروزی تعداد بازديد: 1997 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است