تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید و كنار بگذارید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگپودر و نمك را اضافه نمائید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و لطیفی حاصل شود.
اینك هر بار یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. - بهتر است وزن هر تكه بیشتر از 12 گرم نباشد - سفیدههای تخممرغ را با چنگال بزنید و توپهای خمیری را در آن فرو ببرید و در بادام بغلتانید.
توپهای خمیر فراهم كرده را با فاصله در سینی بچینید و در مركزشان با دسته قاشق چوبی حفرهای ایجاد كنید. سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، درون حفرهها را با مارمالاد پر كنید.