تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
كره، شكر و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و روشن شود. آنگاه مواد خشك و شیر را یك در میان بیفزائید و هم بزنید. سپس مربای پوست پرتقال و كشمش را افزوده و مخلوط كنید. حالا هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر برداشته و به شكل توپ درآورید.
اكنون پودر بادام را به خمیر مارسیپان بیفزائید و آن را به قطر نیم سانتیمتر رول كنید. حالا هربار به اندازه 4 سانتیمتر از خمیر مارسیپان را ببرید و روی شیرینیها كه با شیر مرطوب كردهاید به شكل بعلاوه بگذارید. اینك شیرینیها را به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون شیرینیها را از فر درآورید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.