آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
قالب مستطیل 8×25 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه كره، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عسل را به مایه اضافه كنید. حالا باقیمانده مواد را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.
اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را روی شیرینی بیندازید و پس از خنك شدن، كاملاً برشها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.