تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهديس رحيميان
آرد، شكر، نمك و یكدوم قاشق چایخوری از پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه آب سرد و اسانس پرتقال را اضافه كنید تا به شكل خمیر درآید.
خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگهدارید.حالا انجیر خشك را در كاسه بریزید و 2 ساعت در آب پرتقال بخیسانید تا اندكی نرم شود. سپس باقیمانده پوست پرتقال و بادام را همراه با انجیر در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود.
اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. بعد رویش را با دستتان تخت كنید و 1 قاشق چایخوری از پوره انجیر و بادام در وسط آن بگذارید و به شكل مثلث درآورید.
اینك خمیرهای پركرده را در سینی شیرینیپزی بچینید، رویشان مخلوط شیر و عسل بمالید و 3 عدد پرك بادام بگذارید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، شیرینی را بپزید.
همینكه شیرینی را از فر درآوردید، دوباره رویشان را با مخلوط عسل و شیر مرطوب كنید و بگذارید كاملا خنك شوند. حالا شیرینی را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.