آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
کره، شکر و بیسکویت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شود. آنگاه خمیر فراهم کرده را کف قالب به اندازه 25×35 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید، پهن کنید.
حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و خمیر پایه را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. سپس بگذارید کاملا خنک شود. اکنون شیرعسلی، گردو و شکلات را با هم مخلوط کنید و روی لایه اول بریزید.
حالا پودر نارگیل را نیز روی شیرینی بپاشید و قالب را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بگذارید تا پودر نارگیل قدری برشته شود. پس از خنک شدن، شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.