تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و هل را به آن بیفزائید. سپس زردههای تخممرغ را افزوده و مخلوط كنید.
حالا آرد و بیكینگپودر را همراه با ماست، به طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت، در یخچال نگه دارید. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك روی شیرینیها، مخلوط زرده تخممرغ و خامه بمالید و قدری كنجد بپاشید. آنگاه شیرینی چای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه رویه شیرینی: زردههای تخممرغ و خامه را با هم مخلوط كنید.