تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
مواد خشك را در كاسه مناسبی بریزید و كنار بگذارید، آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیل و زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را نیز درون مایه بریزید تا به شكل خمیر درآید.
اكنون خمیر به دست آمده را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید. 2 قسمت را با رنگ زرد و اسانس لیمو مخلوط كنید و به 2 قسمت دیگر، رنگ نارنجی و اسانس پرتقال بیفزائید. اینك هر كدام از خمیرها را به اندازه 15 × 30 سانتیمتر باز كنید و هر دو خمیر زرد و نارنجی را روی هم بگذارید و رول كنید.
آنگاه رولهای خمیر را در كاغذ روغنی بپیچید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر یك از رولها را به ضخامت نیمسانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید.