آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :
روشتهیه
فر را با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و ۲ سینی شیرینیپزی را با صفحة سیلیکونی بپوشانید. بیسکویتهای اورئو را از وسط باز کنید و کرم میانی آن را بردارید و بیسکویتها را آسیاب کنید.
آنگاه در کاسة دیگری آرد، بیسکویت آسیاب کرده، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود، ولی نجوشد! حالا مخلوط مواد خشک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اکنون آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
آنگاه تخممرغها را به این خمیر بیفزائید و مایة به دست آمده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسوره M1 بریزید و مطابق شکل روی کاغذ روغنی پایپ کنید. سپس شیرینیها را به مدت 25 - 30 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، هر ۲ عدد از آنها را با کرم میانی به هم بچسبانید.
روش تهیة کرم میانی
کره، وانیل و پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس پودر شکر را کمکم بیفزائید و در آخر کرم میانی بیسکویتها را به آن اضافه کنید.