Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

رول‌ها ارده و كنجد

رول‌ها  ارده و كنجد

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره خرد كرده  200 گرم

 

 تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

ارده 200 میلی‌لیتر

 

گردوخرد كرده 100 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

 كنجد یك‌دوم پیمانه

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی ­– سرور چاوشی

 

كره و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید، رویش ارده بمالید و مخلوط گردو و پودر شكر بپاشید و خمیر را رول كنید. حال آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی، بچینید.

 اكنون رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید، كنجد بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه سینی را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا شیرینی خنك شود. اكنون رول‌های ارده و كنجد را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یاد‌آوری: اگر خمیر سفت بود. مقداری شیر به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش رولرول‌ها ارده و كنجدرول های اردهرول با اردهرول با کنجدآموزش رول با کنجد تعداد بازديد: 1505 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است