تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاوشی
كره و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید، رویش ارده بمالید و مخلوط گردو و پودر شكر بپاشید و خمیر را رول كنید. حال آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی، بچینید.
اكنون رویشان زرده تخممرغ بمالید، كنجد بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه سینی را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا شیرینی خنك شود. اكنون رولهای ارده و كنجد را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: اگر خمیر سفت بود. مقداری شیر به آن بیفزائید.