تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
كره، شكر قهوهای و شكر سفید را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ، وانیل و كره بادامزمینی را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مواد خشك را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی بهدست آید.
حالا هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید. آنگاه با انتهای قاشق چوبی، حفرهای در وسط خمیرها ایجاد كنید. حالا شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، درون حفرهها را با سس كارامل پر كنید.
روش تهیه سس كارامل
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه آب، شكر و عسل را در ظرف دیگری بریزید و بجوشانید تا شربت، طلائی رنگ شود. حالا خامه را به آن بیفزائید و سس را به سرعت و پیوسته هم بزنید. اكنون بادامزمینی، شكلات و نمك را درون سس بریزید و از روی حرارت بردارید.