Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

بیسكویت كارامل و بادام زمینی

بیسكویت كارامل و بادام زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

50 نفر

مواد مورد نیاز

كره 110 گرم

شكر قهوه‌ای روشن 110 گرم

شكر سفید 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد درشت

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

كره بادام زمینی 200 گرم

آرد 250 گرم

بیكینگ سودا یك دوم قاشق چایخوری

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس كارامل بادام زمینی

خامه پرچرب 230 گرم

آب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

شكر 200 گرم

عسل یا میپل سیروپ 1 قاشق سوپخوری

بادام زمینی خرد كرده 150 گرم

 شكلات شیری خرد كرده 120 گرم

نمك یك هشتم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

كره، شكر قهوه‌ای و شكر سفید را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیل و كره بادام‌زمینی را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مواد خشك را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر لطیفی به‌دست آید.

حالا هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید. آن‌گاه با انتهای قاشق چوبی، حفره‌ای در وسط خمیر‌ها ایجاد كنید. حالا شیرینی‌ را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، درون حفره‌ها را با سس كارامل پر كنید.

روش تهیه سس كارامل

 خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه آب، شكر و عسل را در ظرف دیگری بریزید و بجوشانید تا شربت، طلائی رنگ شود. حالا خامه را به آن بیفزائید و سس را به سرعت و پیوسته هم بزنید. اكنون بادام‌زمینی، شكلات و نمك را درون سس بریزید و از روی حرارت بردارید.  

 

برچسب ها: بیسكویت كارامل و بادام زمینیمواد لازم بیسكویت كارامل و بادام زمینیروش تهيه بیسكویت كارامل و بادام زمینیآموزش بیسكویت كارامل و بادام زمینیآشپزي با كارامل تعداد بازديد: 2520 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟