آشپزباشی - معصومه عيوضي :
روشتهیه
ابتدا آرد ذرت را در شير سرد حل كنيد تا كاملاً مخلوط شود. آنگاه شكر را بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس آن را پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود.
حالا گلاب و هل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون فرني را سه قسمت كنيد و يك بخش از آن را در ظرف مناسبي بريزيد و صبر كنيد تا خنك شود و ببندد. اينك به بخش ديگر آن زعفران بيفزائيد و قسمت سوم را با پودر قهوه طعمدار كنيد. روي فرني را با مغزها، كشمش و كنجد بيارائيد و ميل كنيد.
یادآوری : ميتوانيد از تركيب مغزها، كشمش و كنجد داخل فرني هم استفاده كنيد.