آشپزباشی - آرزو گنجی
ژله آناناس، آب گرم و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود. آنگاه محلول ژله را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار دهید.
(در صورت دلخواه میتوانید لیوانها را در یخچال اریب بگذارید) تا ببندد. سپس نشاسته ذرت، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اکنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید. آنگاه محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید.
اینک پنیر خامهای، عسل و خامه را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید و آن را همراه با آناناس خرد کرده و شکلات چیپسی درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید.
اکنون لیوانهای دارای ژله را از یخچال درآورید و این کرم را روی ژلهها بریزید. دوباره لیوانها را در یخچال قرار دهید تا کرم به مدت تقریبی 3ساعت ببندد. آن گاه دسر را با آناناس، گیلاس و خامه بیارائید.