آشپزباشی - مریم امیری
شکلات مارس را خرد کنید و آن را همراه با شیر و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات حل شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط فراهم کرده خنک شود.
سپس فندق را به این مخلوط افزوده و هم بزنید. حالا خامه را کم کم به مایه شکلاتی بیفزاییدو هم بزنید. و آن را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید.
اکنون موس را دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آنگاه روی موس را با شکلات خرد کرده و فندقهای کاراملی بیارائید.
یادآوری 1: برای تهیه فندقهای کاراملی، حدود یکدوم پیمانه شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود.
آنگاه فندقها را درون کامل بغلتانید و بعد آنها را روی فویل چربکرده قرار دهید تا کارامل سفت شود.
یادآوری2: شکلات مارس را از سوپرمارکتها خریداری کنید.