آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و 8 عدد قالب به گنجایش یكدوم پیمانه را بردارید و در قالب بزرگ و عمیقی بچینید.
آنگاه به میزان لازم آب جوش در آن بریزید تا نیمی از دیواره قالبهای كوچك در آب قرار بگیرد.
حالا قهوه، شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پودر قهوه و شكر كاملاً در شیر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شكلات و وانیل را بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.
اكنون زردههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید و به آرامی مخلوط شكلات را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حال مایه فراهمكرده را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، یا تا زمانی كه اگر خلال چوبی در كرم فرو بردید چیزی به آن نچسبید، در فر بپزید.
اینك صبر كنید كرم در دمای محیط خنك شود. بعد رویشان را با فویل بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آنگاه دسر را با خامه فرم گرفته بیارائید و میل كنید.