تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب كمربندی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید. سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا آب پرتقال را در كاسه كوچكی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن ماری حل كنید.
اكنون پنیر خامهای و شكر را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس آبلیمو، پوست لیمو و ژلاتین حل شده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خامه را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید.
حالا سه چهارم از دانههای انگور را از وسط نصف كنید و درون مایه فراهم كرده بریزید. آنگاه مایه چیزكیك را درون قالب، روی بیسكویت بریزید و رویش را صاف كنید. اینك قالب را در یخچال بگذارید و صبر كنید تا چیزكیك، قدری ببندد.
اكنون باقیمانده انگور را به شكل زیبائی روی چیزكیك بچینید و ژله حلكرده آلوورا را كمكم روی آن بریزید و هربار قالب را در یخچال بگذارید. آنگاه چیزكیك را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا چیزكیك را به آرامی از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه ژله آلوورا، پودر ژله را در كاسه مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. آنگاه آب سرد را بیفزائید و هم بزنید. سپس بگذارید محلول ژله كاملا خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.