ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
قالب لوف را به اندازه 25×8 سانتيمتر با نايلون بپوشانيد و رويش را چرب كنيد. آنگاه قهوه را در شير بريزيد و مخلوط كنيد.
سپس كره، پودر كاكائو، بيسكوئيت، پودر شكر، قیسی و گردو را در كاسه مناسبی بريزيد و حالا مخلوط شير قهوه را به آن بيفزائيد و نيمي از اين مواد را كف قالب بريزيد و فشرده كنيد.
اكنون كره و شكلات (50 گرم) را در ظرف مناسبی بريزيد و آن را روی حرارت ملايم قرار دهيد. اينك آرد برنج را به اين مخلوط بيفزائيد و هم بزنيد.
پس از 30 ثانيه آن را از روی حرارت برداريد، خامه، بيسكوئيت، خلال پسته و بادام را افزوده و مخلوط نمائيد. آنگاه اين مخلوط را روی لایه اول بريزيد و بفشاريد.
حالا باقيمانده مواد لایه اول را روی اين مواد بريزيد و رويش را بپوشانيد. سپس اسلايس شكلاتی را دست كم سه ساعت در يخچال قرار دهيد.
حالا روی اسلايس را با شكلات سفيد (70 گرم) بپوشانيد و با خلال پسته بيارائيد. اكنون آن را برش دهيد و برای پذيرائی، در ظرف زيبایی بچينيد.