آشپزباشی - آرزو گنجی
پوره هویج را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه نشاسته ذرت، آب و شیره انگور را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را به هویج بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا مانند حلوا جمع شود.
اکنون کره، وانیل و آبلیمو را به آن بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا دسر خنک شود.
حالا بیسکویت را در ظرف مناسبی بریزید و بعد مایه فراهم کرده هویج را به آن بیفزائید. اینک دسر را با پودر پسته و مربای هویج بیارائید.