تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
بیسكویتهای لیدیفینگر را خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. قهوه را بیفزائید و آن را كنار بگذارید. آنگاه زرده تخممرغها و وانیلین را در كاسه همزن برقی و یا در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.
حالا آب و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود و دمای شربت به حدود 112 درجه سانتیگراد برسد. سپس شربت را به آرامی و كم كم به زردههای تخممرغ بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
اكنون پنیر را كم كم افزوده و مخلوط نمائید و خامه را نیز به این مایه بیفزائید. اینك لیدی فینگرهای مرطوب شده با قهوه را در ظرفهای مناسب و مخصوص پذیرائی، بریزید و مایه فراهم كرده تیرامیسو را به آن بیفزائید.
سپس تیرامیسو را قبل از مصرف، 1-2 ساعت در یخچال نگه دارید و هنگام پذیرائی، رویشان پودر كاكائو بپاشید.
یادآوری: برای تهیه بیسكویت لیدیفینگر؛ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه 3 عدد سفیده تخممرغ را همراه با یكچهارم قاشق چایخوری كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 50 گرم شكر را كم كم به آن بیفزائید.
سپس 3 عدد زرده تخممرغ را همراه با یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین و 50 گرم شكر، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
حالا سفیدهها و زردههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و مخلوط 120 گرم آرد و یك دوم قاشق چایخوری بیكینگپودر و یكهشتم قاشق چایخوری نمك را به آن بیفزائید.
اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی یك سانتیمتر، بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول 10 سانتیمتر و با فاصله، روی كاغذ بگذارید. بعد سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بیسكویت را بپزید.