Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:26

تیرامیسو

تیرامیسو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت لیدی فینگر به میزان لازم

 

قهوه اسپرسو 150 میلی‌‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ 6 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 200 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 500 گرم

 

خامه فرم گرفته  160 گرم

 

پودر كاكائو برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

بیسكویت‌های لیدی‌فینگر را خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. قهوه را بیفزائید و آن را كنار بگذارید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیلین‌ را در كاسه همزن‌ برقی و یا در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

حالا آب و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود و دمای شربت به حدود 112 درجه‌ سانتیگراد برسد. سپس شربت را به آرامی و كم كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

اكنون پنیر را كم كم افزوده و مخلوط نمائید و خامه را نیز به این مایه بیفزائید. اینك لیدی فینگر‌های مرطوب شده با قهوه را در ظرف‌های مناسب و مخصوص پذیرائی، بریزید و مایه فراهم كرده‌ تیرامیسو را به آن بیفزائید.

سپس تیرامیسو را قبل از مصرف، 1-2 ساعت در یخچال نگه دارید و هنگام پذیرائی، ‌رویشان پودر كاكائو بپاشید.

یادآوری: برای تهیه ‌بیسكویت لیدی‌فینگر؛ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه 3 عدد سفیده تخم‌مرغ را همراه با یك‌چهارم قاشق چایخوری كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 50 گرم شكر را كم كم به آن بیفزائید.

سپس 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین و 50 گرم شكر، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

حالا سفیده‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و مخلوط 120 گرم آرد و یك دوم قاشق چایخوری بیكینگ‌پودر و یك‌هشتم قاشق چایخوری نمك را به آن بیفزائید.

اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی یك سانتیمتر، بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول 10 سانتیمتر و با فاصله، روی كاغذ بگذارید. بعد سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بیسكویت را بپزید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرتیرامیسودسر ایتالیائیآموزش تیرامیسو تعداد بازديد: 1944 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است