طرز تهیه حلوای پسته
آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سپس كره را اضافه كنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا ولرم شود. بعد پودر قند و هل را بیفزائید و كاملا با هم مخلوط سازید. آنگاه بادام پرك و پودر پسته را اضافه كنید. چنانچه حلوا خشك بود، كمی كره به آن بیفزائید. اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از حلوا بردارید و در كف دست گلوله كنید و در كاغذ مخصوص شكلات قرار دهید. اینك حلوا را در دیس بچینید و از میهمانان خود پذیرائی كنید.