Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

حلوای پسته | طرز تهیه حلوای پسته

حلوای پسته | طرز تهیه حلوای پسته

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

حلوای پسته | طرز تهیه حلوای پسته

 مواد لازم برای 30 عدد:

آرد گندم 160 گرم

كره  60 گرم

پودر قند 80 گرم

پودر هل  1 قاشق سوپخوری

بادام پرك  50 گرم

پودر پسته  100 گرم

 

طرز تهیه حلوای پسته

آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سپس كره را  اضافه كنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا ولرم شود. بعد پودر قند و هل را بیفزائید و كاملا با هم مخلوط سازید. آنگاه بادام پرك و پودر پسته را اضافه كنید. چنانچه حلوا خشك بود، كمی كره به آن بیفزائید. اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از حلوا بردارید و در كف دست گلوله كنید و در كاغذ مخصوص شكلات قرار دهید. اینك حلوا را در دیس بچینید و از میهمانان خود پذیرائی كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه حلواطرز تهیه حلوای پستهآموزش حلوای پستهپخت حلوای پستهحوای پسته تعداد بازديد: 1918 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است