طرز تهیه:
۱. شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
۲. قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
۳. وقتی شیر گرم شد کره، وانیل، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
۴. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
۵. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
۶. میتوانید روی دسر را با میوه، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
۷. برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).