آشپزباشی- لیلا کردبچه
آب انار و شكر را روی حرارت ملایم، قرار دهید تا شكر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید.
آنگاه پودر ژلاتین را با آب مخلوط نمائید و به روش بنماری حل كنید و به آب انار، بیفزائید.
سپس خامه را به مخلوط آب انار و ژلاتین سرد شده، بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیمبند شود.
كرم پرتقال را نیز به همین روش تهیه كنید و آن را روی كرم انار بریزید و همین كه نیم بند شد، یك لایه نان رولت رویش، قرار دهید و دسر را در یخچال بگذارید تا كاملاً ببندد.
اكنون آن را به مدت 8 ثانیه در آب گرم نگهدارید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با خامه و دانههای انار بیارائید.