تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
شیر، خامه، چوب دارچین، آبلیمو و پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و 10 دقیقه روی اجاق بجوشانید. آنگاه زردههای تخممرغ، آرد ذرت و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود.
سپس مخلوط شیر را به آن بیفزائید و پوست پرتقال و لیمو را نیز اضافه كنید. حالا مایهی فراهم كرده را در 4 ظرف نسوز به گنجایش تقریبی 150 میلیلیتر بریزید و آنها را در سینی دیواره بلندی بچینید.
اكنون در سینی آبجوش بریزید به گونهای كه ظرفهای حاوی كاسترد تا نیمه در آب قرار گیرند. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، كاسترد را بپزید.
آنگاه كاسترد را از فر درآورید و روی هر یك قدری شكر بپاشید. سپس به كمك تورچ شكر را كارامل كنید.
یادآوری: تورچ (Torch) وسیلهای است كه با ایجاد شعله برای كارامل كردن شكر در برخی از دسرها، در صنعت قنادی به كار گرفته میشود.