آشپزباشی - آرزو مقدم
موز، تخممرغها، وانیل، شکر قهوهای، روغن مایع، شیر، دارچین و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
آنگاه مخلوط الککرده آرد و بکینگ پودر را به آن افزوده و مخلوط سازید. سپس تابه نچسب مناسبی را اندکی چرب کنید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.
(چرب کردن تابه را فقط بار اول انجام دهید ، در مراحل بعدی نیازبه چرب کردن تابه نمیباشد).
حالا هر بار حدود یک چهارم پیمانه از مایة فراهم کردة پنکیک را در تابه بریزید و صبر کنید تا روی پن کیک حباب بزند.
اکنون پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز برشته شود. اینک پن کیک ها را به دلخواهتان با عسل، شکلات صبحانه و انواع مربا میل کنید.