Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 - 13:52

خرما ویفری

خرما ویفری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خرمای بدون هسته .............۲۵۰ گرم

آرد نخودچی ............۱ قاشق غذاخوری

کره ............۲۰ گرم

ویفر رنگارنگ .............۳ تا ۴ عدد

طرز تهیه

ابتدا مقداری خرمای نرم و رسیده را که بهتر است پوستشان مانند خرمای دشتستان نازک باشد تا به راحتی از خرما جدا شود، را بردارید و هسته و پوست آن‌ها را از خرما‌ها جدا کنید، سپس خرما‌ها را در ظرفی قرار دهید و با قاشق یا دست کمی له کنید.

بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب و داغ شود، سپس آرد نخودچی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید و مدام و سریع با قاشق هم بزنید تا آرد نخودچی نسوزد و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود.

 سپس خرما‌ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کاملا با مواد ترکیب شوند، بعد از روی حرارت بردارید و کمی که از حرارت اولیه آن کم شد با دست ورز دهید تا بافت مواد مانند خمیر شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

 نکته: اگر خواستید به مقدار زیاد خرما ویفری درست کنید مواد را از چرخ گوشت رد کنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

بعد ترکیب مواد را داخل دو نایلون قرار دهید و با وردنه آن‌ را پهن و باز کنید، سپس ویفرها را یک طرف خمیر خرما بچینید و با کمک نایلون خرما را دور ویفرها محکم بپیچید و رول کنید تا سفت شود و بعد با کمک دست اطراف آن‌ها را مرتب کنید.

اگر می‌خواهید خرما ویفری که درست می‌کنید طعم و مزه خاصی بدهد می‌توانید از ویفر‌های با طعم‌های شکلاتی، موزی، پرتقالی، نارگیلی و توت فرنگی یا هر طعمی به دلخواه و سلیقه خودتان استفاده کنید و روی خرما قرار دهید و سپس رول کنید.

سپس رول خرما و ویفر را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد، وقتی که رول خرما ویفری منسجم و سفت شد از یخچال در بیاورید و روی سطح صاف قرار دهید و با چاقو یا کاتر در اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

بعد برش‌های خرما ویفری را در ظرف مناسب قرار دهید و با پودر نارگیل، کنجد یا پودر پسته کاملا کاور کنید و سپس با کمی خرده‌های گردو یا خلال بادام تزئین کنید و به عنوان یک میان وعده مقوی، مناسب و خوشمزه همراه با چای سرو کنید.

برچسب ها: دسردسر خرمایی تعداد بازديد: 6 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است