آشپزباشی- ماه منیر نوری
برنج را پس از شستن، با مقداری آب بپزید. آنگاه شیر و شكر را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید. سپس برنج پخته و نشاستهها را با شیر مخلوط كنید و دوباره بگذارید با هم بجوشد و غلظت پیدا كند. بعد از 4 عدد كاسه كوچك سرامیك یا نسوز (پیركس) برای گذاشتن داخل فر(تاون) استفاده كنید و مایه را در آنها بریزید.
اما از سر هر ظرف به اندازه یك سانتیمتر خالی باشد. داخل سینی عمیق فر كه گنجایش كاسههای كوچك سرامیكی را داشته باشد، مقداری آب بریزید. ظرفهای سرامیك را درون سینی آب در فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید. از شكر قهوهای، روی هر كاسه مقداری بریزید. سپس زیر گریل فر قرار دهید تا روی آنها برشته و قهوهای رنگ شود.