تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
آرد برنج و آرد گندم را مخلوط و الك كنید و در كاسهای بریزید.
آنگاه تخممرغها، شكر، شیر، دارچین، زعفران و ماست را در كاسهی دیگری بریزید و خوب مخلوط كنید تا شكر حل شود.
سپس مخلوط هر دو آرد، بیكینگپودر، كشمش و گردو را به آن بیفزائید و قدری هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاقداغ كنید.
اكنون حلقهی فلزی به قطر تقریبی 7 سانتیمتر را درون روغن قرار دهید و هر بار اندكی از مایهی فراهم كرده را درون آن بریزید و دو طرفش را برشته كنید.
اینك كاكا را با دارچین، شكر و گردو بیارائید.