آشپزباشی - محیا ربیعی
آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آنگاه کره را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
سپس آب یخ را کم کم به آن افزوده و مخلوط کنید. تا مواد خمیر شود. چنانچه خمیر خشک بود، آب بیشتری به آن بیفزائید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به شکل بیضی و به اندازه تقریبی 20 در 30 سانتیمتر باز کنید.
خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی شیرینیپزی بگذارید. اینک بادام، 35 گرم از شکر و آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام پودر شود.
آنگاه این مخلوط را روی خمیر بریزید و مراقب باشید که دو سانتیمتر از لبههای خمیر خالی بماند!
حالا آلوها را مطابق شکل روی مایه بادامی بچینید و لبههای خمیر را تا کنید به گونهایکه یک لبه 2-3 سانتیمتری دورتادور گَلِت ایجاد شود.
سپس روی گلت را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون روی لبههای خمیر خامه صبحانه بماید و باقیمانده شکر را رویش بپاشید.
حالا گلت را به مدت تقریبی یک ساعت یا تا زمانیکه لبههای خمیر طلائی رنگ شود، در فر بپزید.