آشپزباشی- ایران کوهستانی
آرد، شكر، بیكینگ پودر و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه در كاسهی دیگری تخممرغها، شیر، پوست پرتقال و كورن فلكس را بریزید و با هم مخلوط كنید.
سپس به مدت 1- 2 دقیقه این مخلوط را كنار بگذارید تا كورن فلكس قدری نرم شود.
حالا آن را به مواد خشك بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون هر بار به اندازهی یكچهارم پیمانه از مخلوط فراهم كرده را در تابهی چربكرده و مناسبی بریزید و صبر كنید تا حبابهائی روی آن ایجاد شود.
بعد پنكیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد و طلائی رنگ شود.
اینك پنكیكها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید و با سس پرتقال میل كنید.
روش تهیهی سس پرتقال
شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و آب پرتقال، كره و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سس بجوشد و غلیظ شود.
آنگاه سس را از روی حرارت بردارید و پرتقال را به آن بیفزائید.
یادآوری: كورن فلكس انواع مختلفی دارد كه-ALL- Bran- یكی از انواع آنهاست و در برخی از سوپرماركتها به همین نام به فروش میرسد و در این دستور از آن استفاده شده است.