Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

پن كیك با سس پرتقال

پن كیك با سس پرتقال

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 375 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌پودر 3 قاشق چایخوری

 

نمك سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر كم‌چرب 500 میلی‌لیتر

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

كورن فلكس -All-Bran-  یک پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سسس پرتقال

 

شكر 100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

پرتقال پوست‌كنده و فیله‌كرده 1 عدد متوسط

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

آرد، شكر، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه در كاسه‌ی دیگری تخم‌مرغ‌ها، شیر، پوست پرتقال و كورن فلكس را بریزید و با هم مخلوط كنید.

سپس به مدت 1- 2 دقیقه این مخلوط را كنار بگذارید تا كورن فلكس قدری نرم شود.

حالا آن را به مواد خشك بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك‌چهارم پیمانه از مخلوط فراهم كرده را در تابه‌ی چربكرده و مناسبی بریزید و صبر كنید تا حباب‌هائی روی آن ایجاد شود.

بعد پن‌كیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد و طلائی رنگ شود.

اینك پن‌كیك‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید و با سس پرتقال میل كنید.

روش تهیه‌ی سس پرتقال

شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و آب پرتقال، كره و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سس بجوشد و غلیظ شود.

آن‌گاه سس را از روی حرارت بردارید و پرتقال را به آن بیفزائید.

یادآوری: كورن فلكس انواع مختلفی دارد كه-ALL- Bran- یكی از انواع آنهاست و در برخی از سوپرماركت‌ها به همین نام به فروش می‌رسد و در این دستور از آن استفاده شده است.

 

برچسب ها: آموزش دسرشیرینی و دسرسس پرتقالآشپزباشیآموزش پن كیكدستور پن كیكانواع پن كیك تعداد بازديد: 1805 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است