آشپزباشی - افسانه ظروفی
شکلات و یک دوم پیمانه از خامه را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید. آنگاه باقیمانده خامه (یک پیمانه) و شیر را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد!
سپس زرده تخممرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. حالا مخلوط شیر و خامه را روی زرده تخممرغها بریزید و همة مواد را به ظرف شیر منتقل کنید.
اکنون این مخلوط را روی حرارت بگذارید و پیوسته 2-3 دقیقه آن را هم بزنید تا غلیظ شود ولی مراقب باشید که نجوشد! حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط شکلات و خامه و شیر نارگیل را به آن بیفزائید و هم بزنید.
همینکه این مخلوط خنک شد، خامه همزده را به آن افزوده و مخلوط سازید. اینک نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب سلیکونی به گنجایش 6 پیمانه بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
سپس فندقها را رویش بریزید و باقیمانده مایه پارفه را کمکم بیفزائید و هر بار آن را در فریزر بگذارید.
پس از اتمام کار، پارفه را یک شب در فریزر نگه دارید و بعد آن را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید. آنگاه کرم گاناش را رویش بریزید و پارفه را با پرک نارگیل و گلهای ویفری بیارائید.
یادآوری1: برای تهیه کرم گاناش، 200 گرم شکلات شیری خرد کرده را با 100 گرم خامه صبحانه در کاسه مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید.
سپس کره را به آن بیفزائید و همینکه کره آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
یادآوری2: پارفه نوعی دسر فرانسویست که شبیه بستنی میباشد و میباید بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر مصرف شود.