تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
آرد برنج و آب را در كاسهی مناسبی بریزید و پیوسته هم بزنید تا آرد برنج در آب حل شود. آنگاه این مخلوط را 2 ساعت كنار بگذارید.
حالا آب اضافی آن را دور بریزید و مایهی فراهم كرده را – مطابق تصویر - در وسیلهی مخصوص بریزید.
سپس هر بار قدری از آن را روی سینی چربكرده و داغ به شكل حصیری بریزید و صبر كنید تا رشته ببندد.
اكنون رشتهها را با مایهی میانی پر كنید و به شكل بقچه ببندید. آنگاه رشته خوشكار را در روغن سرخ كنید و در شربت قرار دهید تا اندكی شیرین شود.
حالا رشته خوشكار را در ظرف مناسبی بچینید و با دارچین و گردو بیارائید.
روش تهیهی مایهی میانی
گردو، هل، دارچین و پودر شكر را با هم مخلوط كنید.
روش تهیهی شربت
آب و شكر را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه چوب دارچین را بیفزائید و بگذارید شربت بجوشد و اندكی غلیظ شود.
سپس چوب دارچین را از آن خارج كنید. همینكه شربت خنك شد آن را مصرف كنید.