ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
گلوكز و خامه را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا گلوكز در خامه حل شود و خامه نيز داغ شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت برداريد و شكلات شيری خرد كرده را بيفزائيد و هم بزنيد تا شكلات آب شود.
سپس پودر شكر، كره و زنجفيل را اضافه كنيد و مایه فراهمكرده را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوری از اين مايه را برداريد و به شكل توپ درآوريد و در شكلات سفيد رنده كرده بغلتانيد.
سپس اندکی پودر كاكائو روی شكلاتها الك كنيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بچينيد.