آشپزباشی - مریم امیری
آب انگور و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
همین که شکلات آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
آنگاه پودر ژلاتین را روی آب طالبی بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به مخلوط آب انگور و شکلات بیفزائید و هم بزنید.
اکنون وانیلین و خامه را نیز به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و آن را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید.
حالا برش نازکی از کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید و دسر را یک شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.