آشپزباشی- مریم امیری
ژلهها را در سه كاسه مناسب بریزید و به هر كدام یكدوم پیمانه آب جوش بیفزائید و خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین در آب جوش حل شود.
آنگاه به هر یك از ژلهها یكدوم پیمانه آب سرد اضافه كنید.
حالا ژلهها را در سه قالب دیواره كوتاه بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
سپس آنها را به شكل مكعبهای كوچك خرد كنید و در قالبی با گنجایش 5/1 لیتر بریزید.
اكنون شیر و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد كنار بگذارید تا خنك شود. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
ژلاتین را به مخلوط شیر و شكر بیفزائید و مخلوط كنید. حالا وانیلین و خامه را نیز به كرم اضافه كنید و بگذارید كاملاً خنك شود.
اینك مایه فراهمكرده را در قالب روی ژلهها بریزید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد و سفت شود. اكنون دسر را برای پذیرائی در ظرف زیبائی برگردانید.