آشپزباشی - مریم امیری
سوهان را خرد کنید و همراه با شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سوهان در شیر حل شود.
آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر و نشاسته ذرت با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود.
سپس آن را به آرامی به مخلوط شیر و سوهان بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه اندکی غلیظ شود.
مراقب باشید که قبل از جوشیدن مایه، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به مایه دسر افزوده و مخلوط نمائید.
آنگاه گلاب، زعفران، پسته و خامه را بیفزایید و هم بزنید تا کرم صاف و یکنواخت شود. اینک قالب مناسب دسر را با گنجایش یک لیتر با اسپری مخصوص چرب کنید و دسر را در آن بریزید.
سپس دسر سوهان را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با پشمک و گل سرخ بیارایید.