Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

دسر سوهان

دسر سوهان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

سوهان 385 گرم

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

زرده تخم مرغ 4 عدد

شکر 55 گرم

نشاسته ذرت 45 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب 125 میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

گلاب 2 قاشق سوپخوری

زعفران دمکرده 1 قاشق سوپخوری

پسته خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

خامه قنادی همزده و فرم گرفته 225 گرم

گل سرخ برای تزیین به میزان لازم  

آشپزباشی - مریم امیری

سوهان را خرد کنید و همراه با شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سوهان در شیر حل شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و نشاسته ذرت با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود.

سپس آن را به آرامی به مخلوط شیر و سوهان بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه اندکی غلیظ شود.

مراقب باشید که قبل از جوشیدن مایه، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به مایه دسر افزوده و مخلوط نمائید.

آن‌گاه گلاب، زعفران، پسته و خامه را بیفزایید و هم بزنید تا کرم صاف و یکنواخت شود. اینک قالب مناسب دسر را با گنجایش یک لیتر با اسپری مخصوص چرب کنید و دسر را در آن بریزید.

سپس دسر سوهان را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با پشمک و گل سرخ بیارایید.

برچسب ها: دسر ایرانیآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهدسر سوهانکرم سوهانانواع دسر مدرنطرز تهیه دسر سوهان تعداد بازديد: 1616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است