آشپزباشی - محیا ربیعی
خامه صبحانه را در ظرف مناسبي بريزيدتا گرم شود ولی مراقب باشيد كه نجوشد.
آنگاه شكلاتها را در كاسههاي جداگانه بريزيد و يك سوم از خامه را به شكلات سفيد افزوده و مخلوط كنيد.
سپس باقيمانده خامه را روي شكلات تلخ بريزيد و مخلوط سازيد.
حالا سفيده تخممرغها را با همزن برقی بزنيد و شكر را كم كم به آن بيفزائيد تا مرنگ مناسبی حاصل شود.
اكنون يك سوم از مرنگ فراهم كرده را به گاناش شكلات سفيد بيفزائيد و باقيمانده مرنگ را با گاناش شكلات تلخ مخلوط كنيد.
اينك ليوانهای مناسبیرا برداريد و به ترتيب از هر دو مایه فراهم كرده،درون ليوانها بريزيد و هر بار در فريزر بگذاريد تا هر لايه خودش را بگيرد و بعد لایه بعدی را بريزيد.
حالا ليوانها را دست كم شش ساعت، در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود.
برای پذيرائی روی دسر را با شكلات رنده كرده و خامه فرم گرفته بيارائيد.