طرز تهیه
شیر، نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پخته و غلیظ شود، وقتی قوام آمد شعله را خاموش کرده و کره یا مارگارین و وانیل را بیفزایید و 3-4 دقیقه با همزن بزنید، سپس داخل ظرفهای سرو بریزید. سیبها را رنده کرده و با شکر تفت دهید، وقتی آب سیب کشیده شد کمی آب (2 قاشق سوپخوری) اضافه کنید. گردوها را به تکههای کوچک خرد کرده و به سیب اضافه کنید و هم بزنید، در صورت تمایل یک قاشق چایخوری دارچین هم بیفزایید، در پایان روی محلبی ریخته و با گردو تزیین کنید و سرو نمایید.