آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر(تاون) را با دمای 120 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و 8 دایره به قطر 8 سانتیمتر روی آن بكشید.
اینك سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شكر را بهتدریج بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید.
سپس آرد ذرت را اضافه كنید و به آرامی مخلوط سازید.
حالا این مخلوط را بین 8 دایرهی ترسیمشده، تقسیم و صاف كنید و با كمك پشت قاشق در مركز هر یك از آنها حفرهای بسازید و به مدت تقریبی یك ساعت و 15 دقیقه در فر بپزید.
اكنون فر را خاموش كنید و درش را نیمهباز بگذارید تا پاولوا در فر خنك شود. اینك قدری خامهی فرمگرفته و كمپوت توت فرنگی در وسط هر یك از آنها بگذارید و میل كنید.
روش تهیهی كمپوت توتفرنگی
شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را به مدت 2 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید. حالا وانیلین و توت فرنگی را در شربت بریزید و صبر كنید تا كمپوت خنك شود.