تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد گندم را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق، تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند!
آنگاه آردبرنج را در تابهی دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید تا خامی آن نیز گرفته شود.
سپس آن را با آرد گندم مخلوط كنید و دوباره تابه را روی حرارت بگذارید.
حالا كره را بیفزائید و همینكه كره آب شد، تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید آرد اندكی خنك شود.
اینك پودر شكر، هل و شكلات سفید را همراه با گردو به مواد اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید.
آنگاه حلوا را در سینی به اندازهی 15×25 سانتیمتر بریزید و با برشگری به قطر 2/5 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس حلوا را به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی، نیمی از آن را در شكلات سفید فرو برید و با خلال بادام و پسته بیارائید.
یادآوری: میتوانید مواد را نصف كنید و از دو رنگ شكلات بهره بگیرید.