آشپزباشی
تخم مرغها را در ظرف مناسبی بشكنید و با همزن دستی بزنید.
آنگاه شیر، آرد و زعفران را بیفزائید.
سپس قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
اكنون مایه را درون تابه بریزید و سرخ كنید.
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلائیرنگ شود.
آنگاه خاگینه را در بشقابی قرار دهید و رویش دارچین، گردو، زنجفیل، هل و گل سرخ بپاشید و رول كنید.
حالا آن را برش دهید و شیرهی ولرم را روی خاگینه بریزید و در صورت تمایل، روی هر برش، قدری گردو یا پسته بپاشید.
روش تهیهی شربت
شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
آنگاه جوهرلیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، از روی حرارت بردارید.