Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

ساندی شكلات

ساندی شكلات

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات تلخ 60 گرم

 

عسل  4 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

موز 2 عدد

 

بستنی وانیلی 8 اسكوپ

 

فندق برشته و خرد كرده 100 گرم

 

خامه فرم گرفته برای تزئین  به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – آرزو گنجی

 

 

شكلات، عسل و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه 2 لیوان بلند و مناسب بردارید و در هر یك قدری موز خرد كرده بریزید و سپس روی موزها را با اندكی از سس شكلات فراهم كرده بپوشانید.

حالا 2 اسكوپ بستنی و قدری فندق به آن‌ها بیفزائید. به همین ترتیب لیوان‌ها را از این مواد پر كنید. اكنون ساندی را با خامه فرم گرفته، فندق، شكلات و موز بیارائید.

برچسب ها: ساندی شكلاتساندیدسر با شکلاتآموزش ساندیانواع ساندیطرز تهیه ساندیمواد اولیه ساندی تعداد بازديد: 1892 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است