آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بادام را در سینی فر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. هرازگاهی نیز آن را هم بزنید تا بادام کاملا برشته شود و رنگ آن تغییر کند.
حالا آرد را در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سپس بادام را گرم گرم در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را روشن کنید تا بادام پودر شود و حالت روغنی پیدا کند.
در این زمان آرد، شکر قهوهای و کره را بیفزائید و ادامه دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شود. اینک کف قالب 15×19 را سلفون بکشید و مواد حلوا را در قالب پرس کنید.
حالا صبر کنید تا خنک شود و قابل برش زدن باشد. اینک حلوا را به شکل دلخواه برش بزنید و رویش را با پسته خرد کرده بیارائید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: برای جداسازی حلوا از قالب بهتر است قالب را یک ساعت در یخچال نگه دارید.