آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، خرما، خامه، سس کارامل و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه فراهم کرده را از صاف کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.
اکنون محلول ژلاتین را درون مایه خرما بریزید و هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالبهای دسر به گنجایش 125 میلیلیتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد و آماده مصرف شود.
اینک دسر را از قالب جدا کنید و آن را با شکر رنگی و گلهای فوندانت بیارائید.
یادآوری: سس کارامل را از فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکتها تهیه کنید.