آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، آرد، نشاسته درشت، زرده تخممرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا محلبی بپزد و غلیظ شود (سفتتر از فرنی).
آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس سیب، شکر و دارچین را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.
حالا سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
اینک در ظرفهای مناسب پذیرائی، قدری محلبی بریزید و روی آن اندکی بیسکویت و قدری سیب بیفزائید.
اکنون روی سیبها را با محلبی بپوشانید و دوباره قدری سیب به آن بیفزائید.
سپس محلبی سیب را یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.