آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، سوهان و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوهان در شیر حل شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه به دست آمده را صاف کنید. سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید و کنار بگذارید.
حالا زرده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و آرد و نشاسته ذرت را به آن افزوده و مخلوط کنید. شیر و سوهان را به زرده تخممرغها بیفزائید و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
همینکه مایه حاصله قدری خنک شد، ژلاتین و خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید. اینک دسر سوهان را در 6 قالب به گنجایش 200 میلیلیتر بریزید و به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.
سپس دسر سوهان را با نانهای تارت و انگور یاقوتی بیارائید.