Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

فرنی فنجانی آرد گندم

فرنی فنجانی آرد گندم

shooroshirin

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 1 لیتر(4پیمانه)

شکر 200 گرم

آرد گندم 150 گرم

وانیل شکری 1 پاکت (2 قاشق چایخوری)

کره 1 قاشق سوپخوری

ژلاتین 2 ورق

نارگیل به میزان لازم

توت‌فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود.

آن‌گاه فرنی را پیوسته هم بزنید تا بجوشد، بپزد و غلیظ شود. سپس وانیل و کره را افزوده و مخلوط کنید و بعد ژلاتین خیسانده را بیفزائید و هم بزنید.

اکنون فرنی را در قالب‌های مورد نظرتان بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید.

حالا فرنی‌ها را از قالب‌ها جدا کنید و در نارگیل بغلتانید. اینک فرنی فنجانی را در ظرف مناسبی بچینید و با توت فرنگی بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیفرنی فنجانیفرنی فنجانی آرد گندمفرنی قالبیطرز تهیه فرنی آرد گندمدسر خوشمزه ایرانی تعداد بازديد: 1880 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است