تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
آرد ذرت، شیر، آب و گلاب را در ظرف لعابی بریزید، روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.
آنگاه شكر را بیفزائید و پس از چند جوش، كرم را از روی حرارت بردارید و آن را در ظرفهای كوچك دسر بریزید و صبر كنید تا خنك شود. حالا قدری شربت خنك روی قشطلیه بریزید، رویش را با مخلوط پودر بیسكویت و جوز هندی بپوشانید و با مغزهای مختلف بیارائید.
روش تهیه شربت: آب، آبلیمو، گلاب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا قدری قوام آید.