آشپزباشی - آرزو گنجی
آب انار و نشاسته گل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود.
آنگاه کره و شکر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود.
سپس پودر ژلاتین را به آب بیفزائید و به روش بنماری حل کنید و آن را به مایه مسقطی بیفزائید.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه به دست آمده را در قالب چربکرده بریزید.
اکنون مسقطی را دستکم 5 ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و بتوانید آن را برش دهید.
آنگاه مسقطی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و با خلال پسته بیارائید.