Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:31

دسر قهوه و شكــلات

دسر قهوه و شكــلات

shooroshirin7

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

شیر  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر  100 گرم

 

پودر ژلاتین  18 گرم

 

قهوه  50 گرم

 

شكلات سیاه  100 گرم

 

خامه فرم گرفته  200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه بیسكویت

 

كره  180 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر  50 میلی‌‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد  340 گرم

آشپزباشی- سعید بابا رحیمی        

 

شیر را با نیمی از شكر بجوشانید و باقیمانده شكر را با پودر ژلاتین مخلوط كنید و به شیر در حال جوشیدن، بیفزائید.

 آن‌گاه مخلوط به دست‌آمده را از روی حرارت بردارید و بقیه مواد را به آن بیفزائید.

سپس صبر كنید تا مایه‌ قدری خنك شود، حالا مایه حاصل را در قالب‌های سلیكونی به قطر 10 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیم‌بند شود. اكنون روی هر دسر یك عدد بیسكویت بگذارید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد.

اینك دسر قهوه و شكلات را روی ظرف‌های مناسب پذیرائی برگردانید و با خامه و شكلات بیارائید.

روش تهیه بیسكویت: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر و آرد را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.

 اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر برش بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

 اینك سینی را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت‌ها را بپزید.

 

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسردسر قهوهدسر قهوه و شكــلاتدسر شكلاتيقنادي تعداد بازديد: 1542 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است