آشپزباشی- سعید بابا رحیمی
شیر را با نیمی از شكر بجوشانید و باقیمانده شكر را با پودر ژلاتین مخلوط كنید و به شیر در حال جوشیدن، بیفزائید.
آنگاه مخلوط به دستآمده را از روی حرارت بردارید و بقیه مواد را به آن بیفزائید.
سپس صبر كنید تا مایه قدری خنك شود، حالا مایه حاصل را در قالبهای سلیكونی به قطر 10 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیمبند شود. اكنون روی هر دسر یك عدد بیسكویت بگذارید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد.
اینك دسر قهوه و شكلات را روی ظرفهای مناسب پذیرائی برگردانید و با خامه و شكلات بیارائید.
روش تهیه بیسكویت: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر و آرد را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.
اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر برش بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
اینك سینی را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویتها را بپزید.